Szívem csücskei

2010. június 18., péntek

ELÉG!

ELEGEM VAN!
Nem nyávogni akarok, nem a blogot akarom bezárni, pusztán csak közölni akarom, hogy BETELT A POHÁR!
Nem értem, hogy miért engem talál meg mindenki, de most már nagyon unom!
Az egész egy névtelen kommentelővel kezdődött, kicsit bosszantott, de élveztem visszairkálni neki! De ez abbamaradt, aztán jött a drágalátos JMTP - akiről még a mai napig nem derült ki, hogy ki a gyík -, aki másolni kezdte a blogom. Ez eddig nem is lett volna baj, csakhogy minden ismerősömnek/bloggernek belinkelgette a szánalmas blogját, ezzel szítva a tüzet. Aztán csodálkozott, hogy mindenki elküldte őt melegebb éghajlatra.
Végül kiderült - szerintem kamu -, hogy egy egyetemista lány volt, aki egy tanulmány miatt csinálta. Ja, én meg most jöttem a hat hússzal. De kész, eltűnt.
Kezdtem azt hinni, hogy vége és nyugodtan élhetek tovább. Természetesen hiú ábránd volt...
Egy gerinctelen osztálytársam a másik történetes blogom chat-jében azt írta, hogy egy szánalmas osztálytárs vagyok, ezzel egy időben, a képeim felkerültek a pedomaci.hu-ra. Ezt természetesen ugyan úgy belinkelték nekem.
Próbáltam szép szóval megvédeni magamat, ami hatására megváltoztak a kommentek hangvételei. Sőt, kezdtek ritkulni. DE jöttek oda olyanok, akik személyesen is ismernek, vagyis gondolom, hogy ismernek, mert olyan dolgokat írtak, amiket más nem tudhat, csakis, de csakis olyan aki ismer. Jó, ez sem érdekelt, nem akartam belebetegíteni magam.
A probléma az, hogy már az anyukámat is belekeverték!
ELEGEM VAN!
Ez nem egy ártatlan képfelrakás, ez 100%-osan ellenem irányul.
Olyannyira elegem van, hogy ez már megmérgezi a családunk életét, és kihat az írásomra is. Meg lehet nézni a jegyzeteimet, az összes erőltetett és nem lehet ráismerni, mintha nem is én írtam volna.
Mindegy, nem is nyávogni akarok, csak tudatni az illetővel, hogy örülnék, ha befejezné, mert ennek súlyos következményei lesznek - nem fenyegetőzni akarok, csupáncsak közlöm a tényeket.
Hát, nagy vonalakban ennyi lenne, szóval amiért nincs friss nem rám kell haragudni =( Én próbálom, de nem nagyon megy :S
Remélem megértitek, de ha minden igaz - mert ugye előre dolgozok - a hétvégén lesz itt - nightfallon - új feji :)

Ja, és még annyit, annak a gyönyörűségnek, hogy ne másolgassa azt a nyamvadt linket minden blogba! Hálás lennék érte!

Puszi, Rami

5 megjegyzés:

sputnik írta...

igazad van.

Candra írta...

felhábórító amit egyesek művelenek:@

F1fan:) írta...

megértem, h kivagy. énis kilennék a helyedben. egyébként az, hogy a családi életeteket is felborította ez azért már nagy-nagyon durva. és egyetértek az előttem kommentelőkkel.

A. írta...

Drága Rami.
Tudom, hogy régen írtam kommit,Sajnálom,de tudod, hogy én se vagyok a toppon.
Csak azt szeretném tudatni veled és azokkal, akik "bántanak".
Hogy ha bárki is bántani meri Ramit egy képpel egy mondattal vagy akárcsak egy szóval annak velem és még pár emberel gyűlik meg a baja, mert hogy van itt pár ember, akik imádják olvasni Rami írásait (én is ide tartozok) és ha nincs friss eléggé rosszkedvünk lesz és ha nincs friss az nem Rami hibája hanem azé vagy azoké az embereké, akiknek nem tetszik, hogy egyeseknek, mint Rami ekkora sikerük van.
Nekem ennyi hozzá fűzni valóm lenne, szóval le lehet állni szépen.
Remélem Rami minél hamarabb rendeződnek a dolgaid.
Csók
Pusszy

Névtelen írta...

Ez nagy szemétség volt tőllük, szerintem is igazad van