Szívem csücskei

2011. augusztus 24., szerda

Moonbeam - Prológus

Sziasztok kedveskéim!
Bár az utolsó fejezethez még nem kaptam kritikát, de azért én most jófej leszek. :P
Hát akkor csapjunk is bele a lecsóba, én úgy gondolom! :) Remélem a második rész is legalább annyira el fogja nyerni a tetszésetek, mint a Nightfall. :)
Viszont a blog egy újabb díjjal gazdagodott! Köszönet érte Zsaninak!


A díj szabályai:
1. Tedd ki a logót a blogodra
2. Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad.
3. Írj magadról 7 dolgot.
4. Küldd tovább 7 írónak linkelve a blogját.
5. Szólj nekik a meglepiről!


7 dolog rólam:
1. Ki tudom rakni a Rubik kockát.
2. Úgy kezdtem neki az írásnak másfél évvel ezelőtt, hogy ez is csak egy futóhóbort lesz.
3. Általában éjszaka készülnek a fejezetek.
4. Az agyam néha meglepően brutális és szadista dolgokat tud kitalálni.
5. Van egy szerepjátékos fórumom.
6. Szeretném, ha el tudnék jutni arra a szintre, hogy kiadathassak egy könyvet.
7. Egyszerre több történeten dolgozom párhuzamosan.


Akiknek átadom:
Thara: Red Moonlight - Black Dawn
Dreamea: Hosszú út
Alice: Alice fanfiction
Szatti: Gondolatok és emlékek Szavakba zárva
Rick: Versek
Hirtelen csak ennyi. :)
Love, Rami



Prológus



„A mészárlás elérte az Olympic félszigetet is. Az áldozatok száma csak nő. A rendőrség még semmi konkrét információt nem hozott a nyilvánosságra, de lehet, hogy egy sátánista szekta műve mind. Amit viszont senki nem ért, hogy az emberek miért az éjszaka közepén, a tulajdon ágyukból tűnnek el, és miért nem reggel vagy délután, útban a munkába, iskolába, boltba vagy éppen onnan hazafele jövet. Viszont a gyilkosságok közt az egyetlen összefüggés az éjszaka és a tömérdek vér vagy annak hiánya…”

- Seattle News -




Forksban nem történik semmi?


   Az ember azt hinné, hogy egy ilyen eldugott kisvárosban minden a legnagyobb rendben van. Hogy az ehhez hasonló helyeket még az elvetemült sorozatgyilkosok is elkerülik. Legalábbis szeretnénk ezt hinni. Azonban Forksot körülbástyázták. A környező városokban folyamatosan nő az eltűntek száma, s aki ezek közül elő is kerül, fogalmazzunk úgy, hogy az az illető már egy jobb világban van.
   Ami azt illeti, kicsiny városunkban is felborulni látszik a látszólagos rend. Sokszor érkezik a helyi rendőrőrsre bejelentés eltűnt fiatalokról. De ők még aznap, legkésőbb a rákövetkező reggel hazatévednek. Illetve eddig ez így volt. De az elmúlt héten érkezett bejelentésekből elenyésző azoknak a száma, akik épségben hazakerültek.
  A tegnapi napon került elő egy tinédzserlány, de nem úgy, ahogy a szülei remélték. Egy fiatal házaspár indult túrázni két gyermekével, amikor az erdészház mellett megálltak pihenni, egy szétcincált holttestet találtak.  A szülők engedélyezték, hogy leközöljük a lány képét. Tizenöt éves volt és feltehetőleg egy buli után akadt össze magával a halállal.

  Ezennel is szeretnénk őszinte részvétünket nyilvánítani a szülőknek.

- Forks Actions -



„Internetes blogokon az a hír járja, hogy a horrorfilmek szereplői léptek le a vászonról és járnak-kelnek közöttünk. Számos fanatikus jelentette be, hogy ő egy kisebb brigád tagja, ahol mindenki vámpír, vérfarkas vagy egyéb mesebeli lény, és bizony ők követték el a gyilkosságokat.
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy a téboly megkezdődött…”


- Olympic Times -

Nincsenek megjegyzések: