Szívem csücskei

2010. március 20., szombat

Nightfall: 24. fejezet - Egy kis megkattanás

Sziasztok Drágáim!
Na, tudok én időben is fejit hozni :D
Szomorúan láttam, hogy az előzőhöz nem írt (eddig) csak két olvasóm kommentet :( Remélem ennél a résznél a szám azért gyarapszik.
A címből véleményem szerint minden kiderül. A csajoknak teljesen elmegy az eszük, de van-e határ számukra? Vagy teljesen hülyét csinálnak magukból?
Jó olvasást csajok!
xoxo Rami



Hétfőn iskola után Kimmel bepattantunk az én pici Cooperkámba és követtük Edward Volvoját. Emmettnek megyünk ajándékot venni. Naná, hogy Kim is akar neki valamit adni. Csak ne legyen belőle cirkusz.

Egész Seattleig kocsikáztunk, mert Edward szerint csak ott tudunk jó baseballos ajándékot venni neki. Ha rajtam múlt volna, rákeresek a neten és megrendelem.

Alice is jött, de Edward könyörtelen volt. Célirányosan ment és nm állt meg sehol, ahol húga toporzékolni kezdett. A bolt címe, ahova mentünk, „Baseball Heaven” volt. A cím nagyon találó volt. Minden volt benne, dedikált labdák, mezek és ütők is a sima dolgok mellett. Természetesen jó kis summát kértek érte. A pult fölött a falon, régi ütők voltak kirakva. A legrégebbitől a legújabbig.

-Na, mester... milyen ütőt szeretne Em? - kérdeztem és megálltam az ütők előtt, közben Alice az üzlet másik végébe húzta Kimet.

-Csakis fémet. - jelentette ki, megragadta az egyiket és a levegőbe ütött vele - Azon gondolkodtam, hogy dedikálhatnád neki. - mondta huncut vigyorral.

-Hát, nem is tudom... túl nagy sztár vagyok én ahhoz... - mondtam szemforgatva.

-És ahhoz is túl nagy sztár vagy, hogy megcsókoljalak? - kérdezte, de a választ nem várta meg. Ajkai uralomba vették az enyéim.

Kiválasztottuk az ütőt és odavittük a pulthoz. A srác kezet fogott Edwarddal és mosolyogva egy „Helló Edward”-ot köszönt neki. Komolyan, őket hol nem ismerik névről? A fiúk elkezdtek valamiről beszélgetni és én inkább odamentem a lányokhoz.

-Áh, jó is, hogy jössz! - fordult felém Kim - Nem tudjuk eldönteni, melyik legyen... Baseballozó oroszlán, vagy medve?

-Minden áron az oroszlán mellett hisztizik... - mondta Alice mire én felkacagtam.

-Emmettről van szó ugye... Tehát mindenképp medve. Az oroszlánról tegyél le drágám. - mondtam és a kezébe nyomtam a macit. Nekem egyből Emmett jutott eszembe róla.

A lányok tovább nézelődtek én meg visszamentem az én vámpíromhoz. A srác nagyon vigyorgott amikor meglátott közeledni és elég látványosan végigmért. Szorosan Edwardhoz bújtam ő pedig átkarolt.

-Szóval, akkor ennek a leányzónak szeretnék egy pólót csináltatni. - mondta Edward.

-Ugyanabban a stílusban mint az eddigiek? - kérdezte a srác és rólam Edwardra vándorolt a pillantása.

-Igen. - mosolyodott el Edward - Köszi Ryan.

-És valami szöveg kell rá?

-Persze. Ugyan úgy a hátuljára és mivel már van egy R-esünk ezért úgy legyen, hogy fölülre, hogy Rami és alá a Cullen nevet. - Edward elmosolyodott - A szám pedig még mindig a 17. - mondta határozottan és a srác elnevette magát.

-Oké. Az ütőt becsomagoljam, vagy valami extra esetleg? - kérdezte Ryan és felém fordult.

-Igen, a kisasszony dedikálni szeretné az ütőt. Tudsz adni valami olyan írószert, ami nem fog lekopni? - beszélt helyettem szerelmem.

-Persze, tessék... - nyomott a kezembe egy alkoholos filcet és felém tolta az ütőt.

Hirtelen nem tudtam mit írni rá, de gyorsan eszembe jutottak a szavak.
„Szeretettel Emmettnek: Ramóna” és még odafirkantottam valamit spanyolul. „Juego de vampiros siempre ♥” vagyis: Vámpíros játék Mindörökké. Ha angolul írtam volna Ryan szerintem hülyének is nézne, mondjuk így is furán nézett. Biztos azért, hogy nem angolul írtam... na nem baj.

Mire kész lettem megjelent a másik két lány is. Kim kezében ott fityegett a baseballos mackó, Alice pedig egy szalagot szorongatott. nem értettem az összefüggést...

-Ryan, tudsz nekem adni egy textilfilcet? - kérdezte Alice és letette a pultra a szalagocskát.

-Tudod, hogy neked bármit tudok Al.. - mondta Ryan mosolyogva és a lányra kacsintott.

-Te meg tudod, hogy Jasper széthúzza a szád, ha ezt meghallja? - válaszolta Alice sziporkázó mosollyal. - Tessék Kim, írd rá! - rakta a filcet a szalag mellé.

-Jaj Alice... - nyávogott egy sort, de engedelmeskedett és már írt is.

„Szeretettel Emmettnek Kimtől” írta, de a keze még ott tétovázott mire Alice megköszörülte a torkát, Edward pedig kuncogni kezdett. Egyből tudtam, hogy mit akar és hirtelen odaléptem mellé. Hirtelenjében előjött a régi énem és ez úgy látszik Edwardnak nagyon tetszett mert egész végig mosolyogva nézett engem.

-Ryan, kérhetünk egy másik szalagot? Elrontotta a szentem. - mosolyogtam a srácra és már adta is a másik anyagdarabot. - Köszi. - mondtam még mindig mosolyogva.

-Ramiii... ez miért nem jó? - vette elő a hisztis énjét.

-Mert nem. - jelentettem ki - Na, írd amit mondok! - támaszkodtam a pultnak - Sok Szeretettel Emmett Mackónak! Puszillak: Kim. És biggyessz oda még egy szívecskét is. - mondtam mire barátnőm elvörösödött.

Aliceszel mosolyogva összenéztünk és megsürgettük Kimet. Edward tettemet egy édes és szenvedélyes csókkal jutalmazta. Ryan becsomagolta a macit is és már mentünk is. Edward megint kíméletlen volt. Csak egy butikba mentünk be, oda is csak azért, mert meglátott a kirakatban egy pólót és berángatott.

-Helló! - köszönt a pult mögött álló fiatal lánynak. Úgy véltem, olyan velem egykorú lehetett, ahogy meglátta Edwardot, egyből olvadásnak indult én pedig még jobban hozzábújtam szerelmemhez. - Abból a pólóból kérek egyet. - mutatott a kirakatban lévő póló felé aminek csak a hátulja látszódott így fogalmam sem volt, miért akarja azt... - A méret M. - mondta a lánynak és meglepett, hogy tudja a ruhaméretem.

A lány eltűnt a ruhák között, de gyorsan vissza is tért kezében egy türkizkék, ujjatlan pólóval. Megállt előttem és a kezembe adta. Amikor megfordítottam, hogy megszemléljem az elejét. Amikor megláttam a mintát, szúrósan néztem Edwardra. Egy pink minta és szöveg volt rajta, mégpedig egy áthúzott kéz és egy „Don't Touch Me!” felirat.

-Ez most komoly? - néztem fel Edwardra - Revansot akarsz venni a tenyérnyomos pólómon?

-Jaj Kicsim...dehogy... - vigyorgott és magához húzott. - Naa... a kedvemért... - nem igaz, nem lehet ellenállni neki amik így a fülembe suttogja a szavakat és rám néz azokkal a gyönyörű szemeivel...

-Legyen... - mondtam és eltűntem az egyik próbafülkében.

Egyébként tetszett a póló. Főleg a színe... ne és Edwardnak mákja volt. Tökéletesen állt rajtam. De közöltem vele, hogy ne reménykedjen benne, hogy sűrűn lesz rajtam.

Kedden órák után a Cullen villába mentünk. Alice most nem csinált nagy felhajtást, csak egy nagy tortát rendelt bátyjának. A tortaevés után Alice izgatott lett és addig nem hagyta a hatalmas mackót, amíg el nem kezdte kibontani az ajándékait.

Az ütőn nem lepődött meg, de a dedikálást megmosolyogta. Feltételeztem, hogy a spanyol mondatocskám tetszett neki, mert mosolya még szélesebb lett amikor elolvasta. Ezt megerősítette amikor megölet és halkan elismételte.

-Juego de vampiros siempre chica. - suttogta a fülembe spanyolul vagyis: „Vámpíros játék mindörökké kislány.” Amint kimondta már ment is és bontotta a következőt, ami Kim ajándéka volt.

A baseballos maci láttán elnevette magát, majd elolvasta a szalagon lévő szövegecskét. Olvasás közben a mosolya még szélesebb lett. Rosie közelebb lépett hozzá és ő is elolvasta.

-Én mondtam, hogy ezt írja... szóval engem kell széttépni... - mondtam Rosenak.

-Csak a testemen át! - húzott magához hátulról Ed.

Másnap iskola, így nem maradtunk sokáig. Persze maradhattunk volna Cullenéknél, de jobbnak láttam hazamenni. Búcsúzáskor Em újabb puszival örvendeztette meg barátnőm, amitől ő teljesen elvarázsolódott.

Hazafelé úton Kim kedvenc bandája a Placebo szólt és teljesen extázisba esett. Meg akartam kérdezni, hogy beszélt-e a szüleivel, de inkább otthonra halasztottam és a vezetésre koncentráltam.

Otthon nem volt kedvem kaját csinálni, pedig majd' éhen vesztünk. Nincs más választás. Kaját rendeltünk. Egyhangúan a családi méret mellett döntöttünk. Mellé extra kóla és én hozzácsaptam egy gyrost csípős szósszal.

Rendelés után Kimmel beültünk a szobámba tévézni. Természetesen meséket néztünk... az a mi szintünk. De alig pár perc múlva megkérdeztem amit akartam.

-Anyudékkal beszéltél már? . kérdeztem halkan és lejjebb halkítottam a tévét.

-Írtam nekik egy e-mailt, de csak annyit reagáltak, hogy oké, örülnek, hogy jobban vagyok és addig maradok, ameddig kedvem tartja. - mondta fintorogva - De nekem egyáltalán nincs kedvem oda visszamenni... és ők sem hiányolnak annyira. Szóval... amíg anyudék meg ne elégelnek, maradok... - mondta szomorkás mosollyal és én teljes mértékig megértettem őt, hogy nem akar visszamenni.

-Jaj, ne hülyéskedj. Torontóban is szinte mindig nálunk voltál. Anyámék már teljesen alapvetőnek veszik, hogy nálunk vagy. - mondtam mosolyogva és megöleltem. - Na meg ha jól tudom, valami keresztgyerekük vagy mi vagy...

-Köszi...-suttogta.

-És egyébként jobb már? - puhatolóztam óvatosan.

-Nem.. nem igazán. De amikor Emmett a közelemben van... akkor teljesen egésznek érzem magam. Na de neki ott van Rosalie... - Rosie nevét undorodva mondta ki.

-Jaj szívem... Sok helyes srác van a városban... és a rezervátumban is. Például ott van Jamie

-Uhh... tudod, hogy nem az esetem ez a nyomulós macsó típus. - puffogott - Jake pedig fiatal, Kiowa Zoeykával hetyeg... Tényleg, az a csaj szűz még?

-Jézusom Kimi! - néztem rá nagyra nyílt szemekkel.

-Most mi van Rami? Csak rá kell nézni basszus. Ahogy teszi magát... biztos egy jó párszor már beakasztották neki.

-Nem tudom, de nem is érdekel. - mondtam összehúzott szemöldökkel. - Ami azt illeti, te is el tudnád viselni, ha Emmett papás mamásat játszana veled... - vigyorodtam el.

-Óh, mondja a megtestesült ártatlanság... Ahhh... Edward, Edward! - mondta feltérdelve és perverzen mosolyogva elkezdte imitálni a fejében lejátszódó képeket én meg hozzávágtam egy párnát.

-Elmebeteg! - mondtam nevetve, mert még mindig nem hagyta abba és elszabadult a pokol.

Mindig is hülyék voltunk, de most még társult hozzá a szuper piszkos , perverz és szadomazo fantáziánk is. Ez a bolond eljátszotta Zoeyt én meg kis híján megfulladtam a röhögéstől.

Hogy a hatás még jobb legyen felvett egy extra mini szoknyát, egy szexi fürdőruha felsőt, neccharisnyát, magassarkút és a folyosón a beépített szekrényben talált egy boát, amit magára tekert. Talán még anyám vette valami jótékonysági bálra.

Csöngettek. feltételeztem, hogy megjött a kaja és lementem ajtót nyitni. Kim követett és közel álltam már a bepisiléshez. Az ajtóban a srác furcsán nézett ránk amikor meglátta párosunkat. Kim csak lökte a hülyeségeket, még a srácot is megpróbálta elcsábítani és a boával közelebb húzta. Két röhögési roham között megkértem a srácot, hogy tegye már le nekem a konyhába a cuccokat, mert ha a kezembe adja az bizony a földön fog landolni.

Nehezen, de sikerült kifizetnem és leültem az asztalhoz. Megpróbáltam annyira lenyugodni, hogy fölvigyem a pizzát, a kólákat, a ketchupot és a gyrosom. Kimet túlságosan lekötötte a hülyesége, így meg sem kíséreltem megkérni, hogy segítsen. Mire felértem, már tudtam rendesen beszélni.

-Baszki Kim... te semmit nem változtál. - mondtam a még mindig teljes harci díszben virító barátnőmnek miközben leraktam a kaját és leültem az ágyra.

-Mert te igen? - huppant le mellém - Csak adod itt a jó kislányt... - adta a durcás ötévest.

-Oh igen? te úgy látod? Mert szerintem nagyon.. nagyon rossz kislány vagyok... - és rám is rám jött a hülyeség majd elindultam a gardróbom irányába.

Út közben elkezdtem vetkőzni és Kim röhögőgörcsöt kapott. Fehérneműben elkezdtem erotikus táncot lejteni neki, folytatva az ő megkezdett produkcióját. De az éhség erősebb volt így felkaptam Edward pólóját és boxerét , majd leültem az ágyra kajálni.

-Mi ez a szexi szerelés bébi? - hülyült még mindig Kimi, én pedig belementem az újabb hülyülős hullámba.

-Hát... Edwardé... - mondtam sejtelmesen és elkezdtem mozgatni a csípőm miközben kezemmel lasszózást imitáltam. - Kérjek neked Emmettől egy hasonló szettet? - vigyorogtam.

-Tényleg nem változtál. - mondta és ő is vigyorgott - Ugyan olyan barom vagy mint régen...

-Ezt most bóknak veszem...-mondtam teli szájjal és ezen még jobban röhögtünk.

Rég nevettem és hülyültem már ennyit egyhuzamban. Majd' éjfélig fent voltunk, szóval mondanom sem kell, hogy nem keltünk valami könnyen. Edward egy apró üzenetet hagyott amit többször is el kellett olvasnom, hogy fölfogjam.

„Szia Kicsim! Egyszer nekem is táncolhatnál fehérneműben... Na és arra a lasszós csípőmozdulatra is kíváncsi lennék első kézből. Hiányzol Királylány! Szeretlek örökre: A Bronzos Vámpír Ezüst Volvoval ♥”

A gardróbomban volt agy egyik polcban egy titkos retesz csinálva. Amióta ezzel a dilis vámpírral vagyok együtt, ide rakom a cetlijeit.

Még jó, hogy korábban keltünk, mert mindketten sokáig időztünk a tükör előtt. De azért jócskán maradt még a tegnapi energiánkból. Reggelire a tegnapi vacsi maradékát ettük meg és indultunk is a suliba. Kim nyaggatott, hogy ne menjünk be, de én rendíthetetlen voltam.

Bár elég csábító volt a gondolat, hogy az első órát - amit Zoey apja tart - ellógjam. Na de nem volt kedvem igazolást hamisítani, na meg anyámék még mindig nem jöttek haza, így elég érdekes lenne...

De szerencsémre a suli első fele gyorsan eltelt Az egészből annyi ragadt meg, hogy reggelről Em kiscsillagnak hívott, Mattieről kiderült törin, hogy simán beillett volna közénk tegnap este, Oli pedig meghívott minket hozzájuk sütögetni a hétvégén.

Edwardot az ebédlőben számon kértem a levélkével kapcsolatban, de ő csak nevetett. A tegnapi hülyeség még ma is rajtunk volt, de már plusz egy taggal többen voltunk, mert Mattie is vevő volt a mi agymenésünkre. Ez a hangulat láthatóan ínyére volt mackó bátyámnak is.

-Szóval szeretnéd, ha vetkőznék neked... - csak nem hagytam nyugodni szerelmem.

-Majd egyszer beszervezünk a srácoknak egy házi sztriptízt... Raminak úgy is van egy rúd a szobájában... - mondta Mattie, mire a fiúknak felcsillant a szemük.

-Hmm... és miért is szeretnéd te ezt - mutattam a mozdulatot - első kézből tapasztalni?

-Tudod kiscsillag, az öcsi kanosodik! - vigyorgott Em és kivételesen nem szúrtam le őt ez miatt csak jót nevettem.

Edward ölébe fészkeltem magam és hevesen megcsókoltam. Ő sem volt rest, szorosan magához ölelt és visszacsókolt.

-Gyerekek... - szólalt meg bátyám.

-Jaj Jaz... lazulj el. - mondtam mosolyogva, de engedelmeskedtem bátyámnak. Nem akartam szegényt kikészíteni. Így is teljesen ki lehet ettől a hangulattól. Bár ő is férfiből van... és ezeket a dolgokat ő is bírja.

Otthon már egy ideje csak bámultunk a tévét Kimmel és hallgattuk ahogy szakad az eső. Egyszer csak csöngettek, de már hallottam is a zár kattanását. Először azt hittem valamelyik Cullen, de ők nem szoktak csengetni. Kinéztem az ablakon, de nagy meglepetésemre egy fekete Chevy állt a felhajtón.

-Sziasztok lányok! - amint meghallottam Jake hangját már rohantam is. A lépcsőről egyenesen a nyakába ugrottam. Kis fáziskéséssel, de Kim is megérkezett és ő is követte a példámat.

-Jake! Úgy örülök neked! - mondtam a nyakába - De honnan van neked kulcsod?

-Azt észrevettem. - mondta és hallottam a hangján, hogy mosolyog - Trix adta anyámnak. Jut eszembe anyám... küldött nektek kaját, nehogy éhen haljatok...

-Ha-ha. Mondd meg anyudnak, hogy tudok főzni. - durciztam.

Jacobbal olyan jól lehetett beszélgetni. Elmesélte Kimnek, hogy Ben folyton róla beszél, amire barátnőm nagyot nyögött.

-Látod, erről beszélek... Nem szeretem az ilyen pasikat, na meg Ben amúgy is fiatal... - mondta és megint azt a perverz mosolyt fedeztem fel az arcán.

-Bezzeg Emmett mi? - böktem oldalba nevetve.

-Ácsi, csak másfél évvel fiatalabb nálatok, biológiailag meg vagy húsznak kinéz, mint ahogy az a Cullen is... Na és ott van még a rlatív kor... - vigyorgott gonoszul.

-Vigyázz a sráccal... - viccelődtem.

És elkezdtünk erről beszélni. Kétség kívül én nyerem. Én voltam harminckettő, Jake harminc és Kim pedig huszonöt. De csak azért, mert nem tud vezetni, főzni és ovisnak nevezte Bent.

Miután Jake elment, felhívtam anyát. Azt mondta, a hétvégén vagy hétfőn érkeznek haza. Igazából nekem olyan mindegy volt, hogy itthon vannak-e vagy nem, mert ha itthon is vnnak, nem sok vizet zavarnak.

5 megjegyzés:

susu írta...

Szia Rami!

Hát ez oltári volt. Nem is kicsit kattantak be a lányok:D
Az a kis cetli Edwardtól tetszett:) XD
Várom a kövit, puszi

A. írta...

áhh ez nagyon jó lett
nagyon hülyék:)
Edward nagyon kanosodik XD
nagyon állati lett
nagyon tetszett
várom a kövi részt:)

Rami írta...

Szia Viki!
Néha vannak ilyen pillanatok.
Igen, Edward és a cetlijei :P
A kövi pedig már fent is van.
Puszillak.

Rami írta...

Szia Pusszy!

Köszi szépen.
Hát, Edward is férfiból van :P
Örülök, hogy tetszett.
A kövit pedig már olvashatod is.
Puszillak. Rami

Névtelen írta...

Szejja !
Hátez...szerintem nem kicsi megkattanás, hanem az ami este is ki szokott rajtam jönni...
Na az xD
Gya.